Ga naar de inhoud

Esther is gepassioneerd door muziek. Ze behaalde twee bachelordiploma’s als gitarist en als klassieke zangeres, maar zingt daarnaast al haar hele leven lang ook moderne muziek waarbij ze zichzelf begeleidt op gitaar.

Ze heeft veel podiumervaring en specialiseerde zich gaandeweg in huiskamerconcerten omwille van de intimiteit en het persoonlijke contact met elke aanwezige luisteraar. Die band die ontstaat zorgt telkens voor een unieke ervaring die nog lang nazindert, zowel bij het publiek als bij Esther zelf. Om die band te blijven smeden, trad ze tijdens de quarantaine wekelijks op via livestream, maar ook vanop haar dak. Naast optreden, geeft ze ook al zeven jaar les.

❝ Tot tranen toe bewogen, onvergetelijk. ❞

Elizabeth

Esther live op jouw evenement

Zoek je een unieke ervaring voor het jubileum van je ouders? Een verrassingsact voor je personeelsfeest? Een serenade voor je geliefde? Een innig moment op een begrafenis? Esther brengt concerten in allerlei formaten voor allerlei gelegenheden. Ze zingt klassieke muziek waaronder bekende melodieën als Barcarolle, Voi Che Sapete en O Sole Mio. Daarnaast brengt ze ook moderne songs waar ze zichzelf op gitaar begeleidt gaande van folk over pop, soul, musical tot jazz. Je kan hier enkele liederen beluisteren. 

In beeld

Barcarolle

Video afspelen

Voi Che Sapete

Video afspelen

O Sole Mio

Video afspelen